fbpx

Aquest lloc web ha estat desenvolupat i és propietat de BHweb.

Qué datos personales recogemos y por qué los recogemos

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a detectar Spam.

Es pot proporcionar una cadena anònima creada des de la vostra adreça de correu electrònic (també anomenada hash) al servei Gravatar per veure si l’utilitzeu. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Un cop aprovat el comentari, la imatge del perfil és visible per al públic en el context del comentari.

Mitjans

Si pengeu imatges al web, heu d’evitar pujar imatges amb dades d’ubicació incloses (GPS EXIF). Els visitants web poden descarregar i extreure qualsevol dada d’ubicació de les imatges a la web.

Cookies

Si deixa un comentari al nostre lloc pot optar per guardar el seu nom, adreça de correu electrònic i lloc web en galetes. Això és per a la vostra comoditat, de manera que no heu de tornar a omplir les vostres dades quan deixeu un altre comentari. Aquestes cookies tindran una vida d’un any.

Si vostè té un compte i es connecta a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el seu navegador accepta cookies. Aquesta cookie no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

Quan accediu, també instal·larem diverses cookies per desar la vostra informació d’accés i les opcions de visualització de pantalla. Les cookies d’accés duren dos dies i les cookies d’opció de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recorda’m”, el teu accés durarà dues setmanes. Si abandoneu el vostre compte, se suprimirà l’accés a les cookies.

Si editeu o publiqueu un article, es desarà una galeta addicional al navegador. Aquesta cookie no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que acabeu d’editar. Caduca al cap d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra pàgina web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar cookies, incrustar seguiment addicional de tercers i supervisar la seva interacció amb aquest contingut incrustat, incloent el seguiment de la seva interacció amb contingut incrustat si teniu un compte i esteu connectat a aquest lloc web.

Durant quant de temps guardem les teves dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves meta dades es conservaran indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament, en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registren a la nostra pàgina web (si n’hi ha), també emmagatzemem les dades personals que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors web també poden visualitzar i editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les teves dades

Si tens un compte o has deixat comentaris en aquest lloc web, pots sol·licitar rebre un fitxer d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloses les dades que ens has facilitat. També podeu sol·licitar que suprimim les dades personals que tenim sobre tu. Això no inclou cap dada que se’ls requereixi retenir amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

L’usuari pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic al info@bhweb.es, proporcionar una còpia del document per validar la seva Identitat.

Enllaços a altres webs i xarxes socials

Els nostres llocs web poden contenir enllaços a altres llocs web. Cal assenyalar que aquests llocs web tenen les seves pròpies polítiques de privacitat i que no som responsables d’aquestes polítiques. Els hauríeu de consultar abans per enviar dades personals a aquests llocs web.

Així mateix, i pel que fa a l’ús de les nostres xarxes socials, recorda que qualsevol contingut presentat pot ser consultat pel públic, per la qual cosa has d’anar amb compte a l’hora de facilitar determinades dades personals (per exemple, informació financera o detalls de la seva adreça). No ens fem responsables de cap acció que facin els altres si publiqueu dades personals en una de les nostres plataformes de xarxes socials i us recomanem que no compartiu aquesta informació. Les dades personals compartides depenen de la configuració de la vostra plataforma de xarxes socials. Visita la plataforma de xarxes socials en qüestió i revisa la seva política de privacitat per entendre com les teves xarxes socials dades personals en aquest context.

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l’ús que fem de les cookies. No obstant això, podeu canviar la configuració cookies en qualsevol moment.

Tipus de cookies utilitzades

Aquest lloc web utilitza tant cookies temporals de sessió com cookies permanents. Les cookies de sessió emmagatzemen dades només mentre l’usuari accedeix al lloc web i les ‘cookies’ permanents emmagatzemen les dades en el terminal perquè s’hi ha accedit i s’utilitza en més d’una sessió.

En funció de la finalitat per a la qual es tracti les dades obtingudes a través de les cookies, el lloc web podrà utilitzar:

Cookies tècniques

Són aquelles que permeten a l’usuari navegar a través del lloc web o aplicació i utilitzar les diferents opcions o serveis que hi ha en el mateix. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificant la sessió, accedir als elements web d’accés restringit, recordar els elements que constitueixen una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.

Cookies de personalització

Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques generals predefinides en el seu terminal o que l’usuari defineix. Per exemple, l’ idioma, el tipus de navegador a través del qual accediu disseny de continguts seleccionat, geolocalització de l’ terminal i la configuració regional des on s’accedeix a el servei.

Cookies publicitàries

Són aquelles que permeten la gestió eficaç dels espais publicitaris que s’han inclòs en la pàgina web o aplicació des de la qual es presta el servei. Permeten adaptar el contingut de la publicitat perquè és rellevant per a l’usuari i per evitar mostrar anuncis que l’usuari ja ha vist.

L’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu ordinador mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el seu terminal:

Com gestionar les cookies al navegador?

1. Per ajustar els permisos relacionats amb les “cookies” al navegador Google Chrome, seguiu aquests passos:

·    Feu clic al menú de la barra d’eines.

· Seleccioneu Configuració.

· Feu clic a Mostra les opcions avançades.

· A la secció “Privadesa”, feu clic al botó Configuració del contingut.

· A l’apartat de cookies podeu configurar les opcions.

Més informació en el següent enllaç: desactivar Cookies en Google

2. Per ajustar els permisos relacionats amb les ‘cookies’ al navegador Mozilla Firefox:

· A la part superior de la finestra firefox feu clic al menú Eines.

· Seleccioneu Opcions.

· Seleccioneu el tauler Privadesa.

· A l’opció Firefox, podeu triar Utilitza la configuració personalitzada per historial per configurar les opcions.

Més informació en el següent enllaç: desactivar cookies en Firefox

3. Per ajustar els permisos relacionats amb les “cookies” al navegador Internet Explorer:

· A la part superior de la finestra de l’Internet Explorer, feu clic al menú Eines.

· Seleccioneu la pestanya Seguretat i utilitzeu l’opció Suprimeix l’historial de navegació per suprimir les “cookies”. Activeu la casella de selecció Cookies i, a continuació, feu clic a Suprimeix.

· Seleccioneu la pestanya Seguretat i aneu a Configuració. Moveu completament el control lliscant per bloquejar totes les cookies o completament cap avall per permetre totes les cookies. Després d’això, feu clic a D’acord.

Més informació en el següent enllaç: desactivar Cookies en Internet  Explorer

Si bloquegeu l’ús de cookies al vostre navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats del lloc web no estiguin disponibles. En alguns navegadors pot configurar regles específiques per gestionar ‘cookies’ per lloc web, el que li dóna un control més precís sobre la privacitat. En aquest cas pot desactivar les cookies de tots els llocs excepte aquells en què confiï.

4. També pot desactivar les cookies en Safari seguint aquest enllaç:  desactivar cookies en Safari

Per a més informació sobre la gestió de cookies, si us plau visiti el següent enllaç de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades:

http://www.agpd.es/portalwebAGPD/canaldocumentacion/publicaciones/common/Gui   as/Guia_Cookies.pdf 

Obrir xat